scu
123 123 Народний Бренд

123

123

123

123

123

123

Народний Бренд

Четвер, 12 червня 2014 08:16

Корисні поради по користуванню ноутбуком

 usenout

1) Ви стали щасливим власникам ноутбука, принесли його додому і Вам просто таки не терпиться відразу його включити і проводити з ним різні маніпуляції. Якщо все це відбувається в теплу пору року - вперед за роботу, а якщо ж ви принесли додому комп'ютер, наприклад взимку, з холоду - то не поспішайте. Дайте йому прогрітися приблизно до кімнатної температури. Повірте, це не просто слова. Існують прецеденти, коли не дотримання цього, здавалося б простого правила, мало фатальний кінець.

2) При чищенні ноутбука бажано користуватися спеціалізованими засобами. Якщо для пластикових деталей корпусу підійде будь-який універсальний очищувач пластику, то матрицю необхідно очищувати спеціальною рідиною для протирання екранів ноутбуків і використовувати спеціальні серветки .В крайньому випадку, протирання матриці слід робити м'якою безворсовою ганчіркою, зволоженою простою водою . Ніколи не пийте кави або інші тонізуючі напої працюючи за ноутбуком.

3) Носіть ноутбук в спеціальній сумці з укріпленими бортами - це може врятувати його навіть у разі раптового падіння.

4) Не використовуйте ноутбук в місцях де можуть закриватись вентиляційні отвори ноутбука.

5) Якщо Ви вокористовуєте ноутбук для комп'ютерних ігор - придбайте спеціальну підставку з вентилятором. Практика показала, що таким чином можна продовжити термін служби ноутбука.